ONZE KLACHTENPROCEDURE

Wij streven naar een hoog serviceniveau

Office Individual 036

Wij zijn er om u te helpen als er een probleem is

U verdient de beste service van ons, maar we begrijpen dat er soms toch problemen kunnen ontstaan. Onze klanten zijn uitermate belangrijk voor ons. Daarom doen we alles wat we kunnen om eventuele klachten snel en naar tevredenheid op te lossen.

Als onze service niet aan uw verwachtingen voldoet, dan hanteren wij onze klachtenprocedure om eventuele problemen zo spoedig mogelijk op een professionele en eerlijke wijze op te lossen.

Wij zien klachten als een kans om te leren hoe we onze klanten nòg beter kunnen bedienen. Wij waarderen de feedback die wij krijgen, omdat het ons helpt om onze service te verbeteren. U kunt uw feedback met ons delen en suggesties doen hoe wij verbeteringen kunnen aanbrengen.


Office Individual

Contact opnemen met ons team

Stap 1: In veel gevallen zal uw vaste contactpersoon alle problemen proberen op te lossen.

Als u spreekt met het team, maak dan duidelijk wat het probleem is en hoe wij u kunnen helpen. U kunt contact opnemen door te bellen, een e-mail te sturen of te schrijven naar uw vaste relatiemanager.

Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen zonder uw klacht door te hoeven escaleren. Om dit voor elkaar te krijgen, bespreken wij uw aandachtspunten en verzamelen alle informatie om het probleem dat u aangeeft te kunnen onderzoeken. Ons doel is om klachten binnen 48 uur na het eerste contact op te lossen. Wij houden u gedurende het proces volledig op de hoogte, zodat u kunt zien wat wij doen om u te helpen. Daarnaast krijgt u al onze beslissingen in de zaak op schrift.


Office Individual 007

Ons escalatieproces

Stap 2: Wanneer u niet tevreden bent met de uitkomst van stap 1, bieden wij u de gelegenheid om uw klacht te herzien als onderdeel van ons escalatieproces. Ons doel is om alle klachten die in stap 2 terechtkomen, binnen 48 werkuren op te lossen.

Als dit echter niet mogelijk is, dan zal een senior manager uw klacht verder onderzoeken met als doel binnen nog eens 48 werkuren een oplossing te bieden. Als wij niet in staat zijn uw klacht op te lossen, dan sturen wij de klacht door naar de directie.

Zij nemen dan contact met u op om het probleem te bespreken en binnen 20 werkdagen een oplossing te bieden waar beide partijen het mee eens zijn.

Feedback delen

Wij moedigen u aan om opmerkingen over uw ervaringen met ons te delen. Dit kan ons in de toekomst helpen. Deel uw feedback of opmerkingen voor verbetering hier.


Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of