Aanvullende diensten

kantoormedewerker

Extra voordelen van factoring

Factoring is meer dan alleen een snelle cashflow oplossing voor bedrijven - factoring kan ook helpen bij andere financiële uitdagingen.

Wanneer je ervoor kiest om met Bibby Financial Services samen te werken, kunnen onze factoring oplossingen je helpen om de hoofdoorzaak van vele financiële problemen effectief aan te pakken. Bovendien biedt factoring bescherming tegen wanbetaling van klanten die niet kunnen of willen betalen. 

De aanvullende diensten lopen parallel met de financiering. Op deze manier kan jouw bedrijf veilig blijven groeien terwijl je over een betrouwbare cashflow beschikt. 

Neem contact met ons op

kantoormedewerker

Goed debiteurenbeheer bevordert een gezonde kasstroom

Debiteurenbeheer is een onderdeel van de dienstverlening van Bibby Financial Services. 

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het voeren van debiteurenbeheer voor bedrijven die te maken hebben met achterstallige betalingen. Wij respecteren de commerciële relatie tussen onze klanten en hun debiteuren. Onze klantgerichte benadering is niet alleen van toepassing op de relatie met onze klanten, maar ook op de relatie tussen BFS en de debiteuren van onze klanten. 

Effectief debiteurenbeheer helpt de gemiddelde betalingstermijn te verkorten en zal bijdragen aan een gezonde cashflow voor uw bedrijf.

Meer informatie over debiteurenbeheer

kantoormedewerker

Beperk het risico van wanbetaling middels een kredietverzekering

Wanbetaling door klanten is een ernstig risico voor elk bedrijf. Op korte termijn kan wanbetaling de bedrijfsvoering verstoren, op langere termijn kan zelfs de commerciële levensvatbaarheid van een bedrijf in gevaar komen.

Bibby Financial Services kan de financiële risico's overnemen door middel van de optionele kredietverzekering. Dit betekent dat je altijd zeker weet dat de facturen betaald worden, ook als je klanten niet in staat zijn om te betalen.

Meer informatie over kredietverzekering

Contact Icon

Neem contact met ons op 040-8100000

of