Verbeteren van het betalingsgedrag

Bijgewerkt: 15 februari 2023

Op een professionele manier geld innen bij uw klanten

Onze klantrelaties zijn alleen succesvol indien wij effectief kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming. Wij zullen uw klanten niet onnodig contacteren, onze debiteurenbeheerders volgen uw vervallen facturen op een commerciële en professionele wijze op met uw klanten. Goed en effectief debiteurenbeheer kan ook het effect van te late betalingen verkleinen.

Aangezien factoring een totaaloplossing is voor uw bedrijf op het gebied van financiering, debiteurenbeheer en kredietverzekering, kunt u zich volledig richten op het runnen van uw bedrijf.

Voordelen van ondersteuning bij credit control management

Er is nog een voordeel aan samenwerken met ons. Credit control management met factoring focust zich op hoe lang debiteuren erover doen om uw facturen te betalen en op het bewustzijn van de potentiële risico's. Hierdoor kunt u zelf uw bedrijf zo efficiënt mogelijk beheren.

Met onze ondersteuning hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het afgeven van gemengde signalen zoals het verder werken voor uw klanten terwijl uw klanten van ons herinneringen ontvangen omtrent betalingen van de door u eerder geleverde werkzaamheden. U kunt de relatie veilig verder uitbouwen in de wetenschap dat u kunt terugvallen op onze expertise van debiteurenbeheer, om ervoor te zorgen dat u op tijd wordt betaald.

Het is onze rol als financieel bedrijf om werkkapitaal vrij te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Dit geeft u ook het vertrouwen dat u over het geld kan beschikken dat u nodig heeft om uw groeiplannen te realiseren.